Wie zijn wij

Wij zijn Vking Sports, een trotse Nederlandse onderneming die is opgericht door sporters met een passie voor hoogwaardige sportkleding. Bij Vking Sports stellen we kwaliteit altijd voorop en streven we ernaar om producten te creëren waar we zelf trots op zijn en graag in zouden sporten.

Ons bedrijfslogo symboliseert kracht, strijd en doorzettingsvermogen. Het vertegenwoordigt de geest van de Vikingen, die bekend staan om hun vastberadenheid en onverschrokkenheid. We hebben ons logo ontworpen als een visuele weergave van onze waarden en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige sportkleding.

Onze missie is om sporters te voorzien van comfortabele, duurzame en stijlvolle sportkleding die hen in staat stelt hun volledige potentieel te bereiken. Of je nu een professionele atleet bent of gewoon van een actieve levensstijl houdt, bij Vking Sports zorgen we ervoor dat je kunt vertrouwen op de prestaties en het comfort van onze producten.

Bedankt dat je Vking Sports hebt gekozen. We kijken ernaar uit om je te voorzien van hoogwaardige sportkleding die jouw kracht, vastberadenheid en doorzettingsvermogen weerspiegelt

Enschede Textielstad

Dit is een van onze leveranciers van stoffen, 

More about us